Veneers sau despre Fatetele Dentare

January 30, 2019
44980372_2138022566208616_7251301171120308224_o-1200x1200.jpg

Cu toții ne dorim un zâmbet de reclamă, dar nu avem cu toții norocul unei danturi albe, perfectă de la natură.
Vorba aceea – “Baba suferă la frumusețe!” – nu e valabilă în cazul aplicării fatetelor dentare.
Fațetele sunt

foite subțiri de ceramică dentară care se atașează pe suprafața dinților,imitând perfect aspectul dinților naturali.
Tehnica de aplicare este minim invaziva, smalțul dinților fiind șlefuit extrem de puțin sau chiar deloc.

Fatetele ceramice reprezinta solutia ideala si minim invaziva pentru un zambet de Hollywood si au devenit foarte populare in ultimul timp dupa ce tot mai multe vedete de cinematograf si televiziune au apelat la aceasta solutie.

Atunci cand sunt atasate de dinte, fatetele ceramice sunt practic invizibile si de asemenea extrem de rezistente la coloratiile date de cafea, ceai negru sau datorate fumatului. Ele reprezinta solutii minim invazive deoarece prepararea dintelui este minima. In cele mai multe cazuri preparatia se realizeaza fara anestezie si asta pentru ca prepararea nu provoaca nici un fel de durere.

Fatetele ceramice au aspectul cel mai natural dintre toate restaurarile protetice

Scopul fatetelor ceramice este inlocuirea stratului de smalt de la suprafata dintilor fracturati, nealiniati sau cu defecte de smalt. La fel ca si smaltul dintelui, ceramica este un material translucid care permite luminii sa treaca si sa fie reflectata de structura interna a dintelui. Astfel, prin simularea efectului luminos al smaltului fatetele ceramice ofera naturalete si un zambet fermecator.

Fatetele ceramice sunt extrem de rezistente

Ceramica este unul dintre cele mai rezistente materiale descoperite vreodata. Atunci cand sunt lipite pe suprafata dintelui fatetele ceramice sunt extrem de durabile. Ceramica este impermeabila ceea ce inseamna ca alimentele care provoaca coloratii (cafea, tutun, ceai negru, ciocolata, vin rosu, etc) nu au efect asupra fateltelor ceramice. Astfel va veti putea bucura de micile dumneavoastra placeri si in acelasi timp sa va pastrati un zambet stralucitor.

Fatetele ceramice pot remedia o gama larga de probleme cosmetice

  • Imperfectiuni de structura -Fatetele ceramice pot fi folosite pentru a reconforma dintii cu defecte de forma sau cu fracturi
  • Modificarile de culoare datorate obturatiilor vechi – Anumite obturatii isi pot modifica culoarea in timp modificand astfel aspectul dintilor chiar daca acestia sunt albi si sanatosi. Fatetele din portelan pot fi folosite pentru a remedia aceste imperfectiuni.
  • Coloratii severe – In anumite cazuri tratamentele de albire nu pot reda culoarea originala a dintilor si atunci fatetele ceramice pot fi utilizate pentru a va reda un zambet de invidiat.
  • Spatiile dintre dinti – In anumite cazuri dentistul va poate recomanda fatetarea ceramica ca o alternativa la tratamentul ortodontic, acestea fiind modelate astfel incat sa elimine spatiile dintre dinti.

Sunt fatetele ceramice alegerea corecta pentru dumneavoastra?

Desi fatetele ceramice pot oferi avantaje semnificative comparativ cu alte metode de restaurare, asta nu inseamna ca ele repr

ezinta o solutie universala pentru orice caz. Numai dupa o consultatie amanuntita efectuata de catre un medic dentist cu experienta din clinica noastra va putem sfatui daca sa alegeti tratamentul prin fatete ceramice sau nu. Chiar daca dentistul decide ca fatetele ceramice nu sunt o alegere viabila pentru dumneavoastra veti fi indrumata catre o alta optiune estetica care sa se potriveasca situatiei dumneavoastra.

Galerie foto Inainte(Sus)/ Dupa(Jos)

Screenshot 2019-02-02 at 16.53.45
Screenshot 2019-02-02 at 16.53.59
Screenshot 2019-02-02 at 16.54.08
Screenshot 2019-02-02 at 16.54.20

Medicii specialiști ai clinicii BeautyDentExpert, vă așteaptă la o consultație, pentru a vă reda zâmbetul mult dorit!

VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!