Digital Smile Design – BeautyDentExpert

February 11, 2019
digital-smile-design-dsd-top-1200x425.jpg

Digital Smile Design este singura procedura prin care poti vedea cum ar putea arata forma finala a zambetului tau fara sa faci de fapt nici o modificare pe dintii tai.

Esti nemultumit de zambetul tau ?

Ai dinti patati sau colorati datorita unor tratamente pe canalele dintilor?

Ai un dinte din fata fracturat?

Digital Smile Design este solutia.

Procedura consta intr-o evaluare initiala si un set de fotografii detaliate ale fetei si ale zambetului. Este posibil sa fie nevoie si de o igienizare profesionala in prealabil pentru o acuratete cat mai mare .

Se vor realiza ulterior cu ajutorul scannerului dentar modele de studiu digitale pe care se va face evaluare finala.

Specialistii nostrii vor crea ulterior pentru tine pe computer, in softuri specializate o noua situatie bazata pe dorintele pacientului si pe armonia dento-faciala.

Vei putea atat sa vizualizezi aceasta noua situatie cat sa o si incerci in gura ta prin efectuarea unor lucrari provizorii.

De-abia dupa ce esti pe deplin multumit de forma finala a dintilor se va trece sa modificarile necesare pentru a efectua veneers pe dintii care au nevoie de modificari.

Te asteptam la BeautyDentExpert sa iti incerci noul zambet.

VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!