SUPERDENTISTII TAI

Functionam sub numele BeautyDentExpert din 2005. Inca de la inceput ne-am decis sa fim la curent cu cele mai noi tratamente si tehnici ale stomatologiei moderne. Am achizitionat pentru pacientii nostri cel mai modern instrumentar si cea mai noua aparatura. Laserul Dentar Biolase, Scannerul Intraoral, Microscopul Dentar, etc : toate acestea ne transforma in SuperDentistii secolului 21.

ECHIPA NOASTRAFA O PROGRAMARE


Principiile in care credem

VALORILE NOASTRE


TU ALEGI MEDICUL

Fiecare medic din clinica noastra este bine pregatit si instruit in ultimele tehnologii disponibile. Fie ca ai nevoie de un implant dentar, de un tratament cu microscopul dentar sau de un tratament ortodontic, specialistii nostri sunt la dispozitia ta.


PERSONAL AUXILIAR COMPETENT

Ne alegem langa noi doar oameni instruiti si dedicati. Suntem mandrii de staff-ul nostru. Avem asistenti medicali si front desk manageri care sunt alaturi de echipa noastra de peste 15 ani. Te asteptam sa ii cunosti si sa ai aceeasi incredere in ei, asa cum avem si noi.

SANATATEA TA – CEA MAI IMPORTANTA

In primul rand suntem medici. Sanatatea ta este cel mai important lucru pentru noi. Vom incerca sa tratam orice dinte bolnav inainte de a recurge la alta solutie. De asemenea iti vor fi prezentate toate optiunile de tratament si costurile estimative inainte de a trebui sa iei o decizie.


SERVICII DE URGENTA

Daca ai o urgenta contacteaza-ne si unul dintre medicii nostri te va consulta in aceeasi zi in timpul orelor de program indiferent daca suntem sau nu “full booked”. Scopul nostru este in primul rand sa ne asiguram ca tu nu ai nici o suferinta.

INTOTDEAUNA LA DISPOZITIA TA

La BeautyDentExpert ne asiguram ca vom gasi o rezolvare pentru orice problema dentara pe care o ai. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Daca esti pacientul nostru ne poti contacta si in zilele nelucratoare si noi vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru problema ta.


DOTARI PREMIUM

Suntem prieteni cu tehnologia. La noi totul este organizat si informatizat. Avem cel mai performant Laser Dioda Dentar, cel mai performant Microscop Dentar precum si un Scanner Dentar de ultima generatie iar Sterilizarea se face cu un Autoclav de ultima generatie avizat de Ministerul Sanatatii.


0123456789001234567890

ANI ALATURI DE PACIENTI

Din 2003 suntem la dispozitia pacientilor nostri. Ne modernizam permanent si ne pregatim pentru a fi cei mai buni pentru tine.


01234567890

MEDICI

Stomatologi generalisti, Endodonti, Implantologi, Chirurgi Maxilo-Faciali sau Oro-Dentari, Specialisti in Estetica Dentara, cu totii suntem pregatiti ca o echipa pentru a obtine rezultate de exceptie si durabile in timp pentru zambetul tau de Hollywood.01234567890012345678900123456789001234567890

IMPLANTURI DENTARE INSERATE

Sute de implanturi dentare inserate cu succes, in fiecare an, in clinica noastra maresc acest numar de la zi la zi. Totul cu rata de succes de 99%. Dr. Leustean Gabriel detine recordul cu aproape 4000 de implanturi dentare inserate.


0123456789001234567890012345678900123456789001234567890

PACIENTI MULTUMITI

Si nu e doar un numar. Suntem printre cei mai cautati medici din Bucuresti tocmai pentru capacitatea noastra de a intelege pacientii si a oferi tratamente potrivite pentru fiecare. Te asteptam sa te convingi!Echipa noastra de Management

CONSILIUL DIRECTORMedic Dentist Implantolog

Leustean Gabriel


Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, Dr. Leustean Gabriel este CEO al clinicii BeautyDentExpert. Absolvent al Universitatii de Medicina si Stomatologie “Carol Davila” Bucuresti, Dr. Leustean Gabriel a terminat Universitatea ca sef de promotie in cadrul IMM Bucuresti cu media 9,18. Simtul artistic deosebit il determina sa urmeze cursuri de perfectionare de Stomatologie Estetica. Prin obtinerea Competentei in Implantologie este unul dintre putinii medici care efectueaza atat partea chirurgicala cat si cea protetica a implanturilor dentare.
Medic Dentist Implantolog

Leustean Maria


Dr. Leustean Maria este membra a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila”, Bucuresti cu media 9,75 si a obtinut Competenta in Implantologie.

O prezenta activa in clinica, Dr. Leustean Maria asista interventiile  de Inserare de Implanturi Dentare si se ocupa de partea de Restaurari Dentare Estetice si Protetica Dentara.Suntem permanent interesati in a ne imbogati echipa cu oameni valorosi si talentati

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!