Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 550

Medic Dentist Implantolog specializat in Estetica Dentara

DR LEUSTEAN GABRIEL

Dr. Leustean Gabriel este specializat atat in implantologie dentara cat si in estetica dentara, oferind pacientilor care trec pragul clinicii, cel mai frumos zambet posibil, obtinut cu ultimele tehnologii existente in domeniul stomatologiei.Programeaza o Consultatie la Dr. Leustean

PROGRAM DE LUCRU
Contacteaza-l pe Dr.Leustean

INFORMATII CONTACT


+40723166180

dr.leustean@beautydentexpert.ro

Programeaza o consultatie

Stomatologia este o arta. Aceasta este principiul dupa care ma ghidez din momentul in care am decis sa studiez Stomatologia. Fiecare pacient este unic, fiecare problema de rezolvat este o provocare artistica. Sunt absolvent de Liceu Militar si ulterior am ales sa studiez Stomatologia in cadrul Institutului Medico Militar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie, Carol Davila, Bucuresti. Am finalizat studiile universitare in 2003 ca sef de promotie si dupa 2 ani petrecuti ca si Medic Militar, am decis sa ma specializez in Implantologie si Stomatologie Estetica. In acest moment am fost nevoit sa pun capat carierei mele militare pentru a ma putea dedica pe deplin studilor postunivesitare necesare, insa sunt deplin recunoscator formarii mele militare care m-a ajutat enorm in pastrarea unei autodiscipline atat de necesara in formarea mea ca medic. Am urmat numeroase studii de supraspecializare atat in tara cat si in strainatate, alaturi de nume celebre ale stomatologiei mondiale. Veti regasi toate aceste cursuri atasate la CV. Din 2003 sunt Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, membru in Asociatia Medicilor Dentisti cu Practica Privata din Romania, membru in Uniunea Nationala a Asiociatiilor Stomatologice, etc.
Inca de la inceputurile practicarii profesiei am adoptat principiile unei stomatologii atraumatice, fara durere pentru pacient. Pastrarea unui nivel ridicat al actului medical si al interesului pentru pacient a determinat o crestere spectaculoasa a portofoliului de pacienti, un castig important de experinta dar totodata o constientizare asupra nevoilor pacientilor din Romania. Am sesizat inca de la inceput lacunele in informarea pacientilor romani si in acest scop am pus la punct un sistem logistic care sa ma ajute sa prezint pacientiilor informatii pertinente si usor de inteles. Am oferit astfel pacientilor variante moderne de tratament, acestia fiind ajutati sa aleaga solutia corecta dar accesibila din punct de vedere financiar. In acest scop am creat un site (www.neodent.home.ro) (actualmente dezactivat din motive independente de vointa noastra) prin care am oferit consultatii gratuite tuturor celor care doreau informatii despre medicina dentara.
 Prin intermediul site-ului “neodent” am fost contactat tot mai frecvent de catre pacienti din Franta, Italia, Spania si SUA oferindu-le si acestora consultatii on-line. Multi dintre acestia au ales sa vina in Romania pentru tratamente stomatologice. 
Actele medicale de calitate, miile de pacienti multumiti, variantele moderne de tratament si informarea pacientului a cerut in mod logic infiintarea unei clinici stomatologice cu aparatura medicala moderna si performanta. Aceasta clinca a incercat insa sa pastreze un nivel al preturilor rezonabil, adaptat la situatia economica a cetatenilor romani. Astfel s-a nascut BeautyDentExpert. Sub logo-ul “Artistii zambetului tau”, am creat pentru pacientii nostri o echipa de specialisti in toate domeniile medicinii dentare astfel incat “sub acelasi acoperis” sa poata fi oferite si servicii de chirurgie dentara, ortodontie, protetica, pedodontie, etc.
In cadrul clinicii BeautyDentExpert ma ocup atat de partea de Estetica Dentara precum si de Protetica Fixa si Mobila . Prin obtinerea Competentei in Implantologie sunt printre singurii medici care efectueaza atat partea chirurgicala cat si cea protetica a implanturilor dentare. Cred cu tarie ca educatia continua si pregatirea neintrerupta este cheia succesului. In acest scop urmez impreuna cu echipa BeautyDentExpert periodic cursuri postuniversitare de pregatire sustinute de maestrii emeriti in medicina dentara atat din tara cat si din strainatate. Participarea noastra la congresele internationale ofera pacientilor nostri siguranta ca sunt tratati in conformitate cu ultimele inovatii din domeniul medical. Si investitiile nu se limiteaza la studii si la oameni.
Suntem dotati cu cele mai noi tehnologii in domeniul Stomatologiei moderne. Atunci cand ne vei trece pragul vei descoperi cel mai modern Laser Dentar (Biolase), cel mai modern Microscop Dentar, un Scanner Dentar de ultima generatie precum si o multitudine de materiale si aparatura de ultima generatie fara de care nu am putea fi atat de buni.
Vrei un zambet perfect sau poate un implant care sa reziste chiar si o viata, un tratament de canal perfect sau chiar si o “plomba invizibilia” ? Noi suntem alegerea ta corecta! Te asteptam sa ne treci pragul sa te convingi.

Cuvinte din suflet de la pacientii nostri

CE SPUN PACIENTII NOSTRIN-am suferit absolut deloc si sunt incantata. Multumesc din inima domnului doctor Leustean si tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a ma face sa fiu sanatoasa.


GRIGORESCU N.Am recomandat si altor prieteni si colegi cu mare caldura. Domnul doctor Leustean Gabriel este un adevarat profesionist ,serios, cu cunostinte medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand aceasta clinica!


OVIDIU L.Lucreaza cu rabdare si profesionalism, impunand un mediu prietenos si apropiat de pacient. Aici am gasit increderea de care are nevoie orice pacient …


IULIAN D.


Dr Leustean

CV PROFESIONAL

 • Studii
 • Experienta Profesionala
 • Diplome si Certificari
 • Absolvent al Uiversitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.
 • Sef de promotie in cadrul Institutului Medico-Militar Carol Davila.
 • Competenta in Implantologie.
 • Studii de Estetica Dentara si Veneers.
 • Pregatire postuniversitara prin cursuri de Implantologie si Aditii Osoase desfasurate la Vienna si Budapesta.
 • Studii de Endodontie la Microscop.
 • Cursuri de Protetica pe Implanturi.
 • Advanced Reconstructive Techniques in Implant Therapy.
 • Regenerative Periodontal Regeneration .
 • Advanced Clinical Endodontics.

Dr. Leustean Gabriel practica stomatologia din 2003. Initial a lucrat in Spitalul Militar Central iar ulterior prin imbratisarea unei Stomatologii competitive si moderne in mediul privat. Dr. Leustean a infiintat BeautyDentExpert in 2005 iar de atunci este CEO al clinicii precum si unul dintre medicii care se ocupa de cazurile de Implantologie Orala si Estetica Dentara din clinica. Dorinta de perfectionare continua a condus la aprofundarea unor tehnici moderne de tratament iar achizitionarea de aparatura digitala de ultima generatie a transformat abordarea clasica a stomatologiei intr-o abordare moderna “state of the art”. Dovada sta in miile de pacienti multumiti care se reintorc in clinica pentru alte tratamente precum si miile de recomandari pe care acestia le fac rudelor si prietenilor. Dr. Leustean are peste 4000 de implanturi inserate cu rata de succes de 99% la 5 ani precum si peste 7000 de coroane dentare estetice sau Veneers aplicate.

 • Membru al Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania
 • Membru in Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice
 • Membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania
 • Membru al Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practiva Privata din Romania
 • Membru European Association of Dental Implantologists
 • Posesor permis Radiologie CNCAN nivel 2
VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!