Estimare a costurilor

ESTIMARE DE PRET INSTANT

Prin alegerea valorilor estimative si a unui numar de manopere va puteti face o idee asupra costurilor privind anumite manopere. Totusi, pentru a beneficia de o estimare completa si corecta este nevoie de o consultatie in cadrul clinicii.

PROGRAMEAZA ACUMSERVICII

SFATURI UTILE

Mici sfaturi pentru o comunicare optima medic-pacient.

REDUCERI DE PRET

Daca esti pacient fidel al clinicii vei primi pentru tine si familia ta Carduri de fidelitate astfel incat poti beneficia de reduceri permanente de pana la 10%. La fel daca esti elev, student sau pensionar.


PROGRAMEAZA CAND VREI TU

Front Desk Managerii nostrii iti vor raspunde telefonic de luni pana vineri in intervalul 09-21. Poti opta si pentru programarile online si vei fi sunat pentru confirmare.


ALEGE PROGRAMAREA LA ORA DORITA DE TINE

Medicii BeautyDentExpert iti stau la dispozitie de luni pana vineri in intervalul 09-21 astfel incat poti alege sa te programezi la orice ora doresti.


VINO LA TIMP

Ne laudam cu punctualitatea noastra. Daca si tu o sa fii la fel de punctual o sa avem timp pentru toate manoperele pe care ni le-am propus si vom respecta si programarile celorlalti pacienti.


NU OPRI TRATAMENTUL LA JUMATATE

Nu neglija tratamentele si indicatiile medicale. Numai finalizand tratamentele ai garantia succesului pe termen lung.


Costul total al unui tratament dentar nu se calculeaza dupa sabloane tarifare, stabilindu-se numai in baza planului de tratament individual si precis. Acesta se stabileste pe baza unui diagnostic de specialitate exact, ca urmare a unor investigatii clinice si radiologice amanuntite care implica obligatoriu prezenta pacientului. Fiecarui caz ii corespund indicatii, grade de dificultate si consumuri materiale diferite, ca atare si costuri diferite. Multumim pentru intelegere!

PROCEDURI DE STOMATOLOGIE ESTETICA

Schimba-ti zambetul chiar astazi! Exista o multime de moduri prin care o poti face!


PROCEDURI DE STOMATOLOGIE RESTAURATIVA

Plombele dentare se pot face dupa diverse tehnici si cu diverse materiale.


PROTETICA DENTARA

Nu este nevoie sa traiesti cu dinti lipsa. Solutii premium sau clasice iti pot reda sanatatea dentara si generala.


IMPLANTURI DENTARE

Nu mai strica si alti dinti atunci cand trebuie sa pui un dinte lipsa. Implanturi General, Medium sau Premium aplicate de medici cu experinta de 10 ani in domeniu si peste 4000 de implanturi inserate cu succes.
TotalEURO

Plata prin CARD AVANTAJ

PLATA IN 12 RATE
Plata prin cardurile Raiffeisen

PLATA IN 6-9-12 RATEVINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!