Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 550

Medic Dentist specializat in Stomatologie Digitala

DR ALEXANDROAIE SILVIU

“Pasiunea pentru stomatologie m-a determinat sa urmez cariera de medic dentist. Redand in fiecare zi zambetul pacientilor, ma face sa iubesc si mai mult ceeea ce fac, si aprofundez, urmand cursuri si supraspecializari la cele mai inalte standarde.“Programeaza o Consultatie la Dr. Alexandroaie

PROGRAM DE LUCRU
Contacteaza-l pe Dr. Alexandroaie Silviu

INFORMATII CONTACT


+40723166180

office@beautydentexpert.ro

Programeaza o consultatie

“Zambetul tau va fi cartea mea de vizita!” Acesta este motto-ul  meu   si ma ajuta la restabilirea stării de sănătate a cavității bucale a pacientilor. Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul Univeristatii ‘‘Carol Davila’’ Bucuresti, in anul 2014.

Sunt membru al Colegiu Medicilor Dentisti din Romania , membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, membru in Asociatia Medicilor Dentisti cu practica privata din Romania, membru in societatea de lasere in medicina dentara din Romania.

Pasiunea pentru stomatologie m-a determinat sa urmez cariera de medic dentist. Redand in fiecare zi zambetul pacientilor, ma face sa iubesc si mai mult ceeea ce fac, si aprofundez, urmand cursuri si supraspecializari la cele mai inalte  standarde.

Participarea la diferite cursuri atat in tara cat si in afara ma ajuta sa tin pasul cu medicina dentara moderna si sa ofer pacientilor mei cele mai bune solutii de tratament moderne ,predictibile si fara durere. Cred ca orele de educatie medicala continua ne ajuta sa tinem pasul cu stomatologia moderna si ne ajuta sa devenim medici mai buni.

In cadru clinicii BeautyDent Expert ma ocup de partea de estetica dentara, protetica fixa, chirurgie dentara, tratamentul cariei dentare, tratamentul afectiunilor pulpare cu microscopul, tratament parodontal cu laser BioLase.

Incepand cu prima noastra intrevedere, vei descoperi, ca lucram in cele mai sigure conditii ,sterilizarea facandu-se la autoclav, cu cele mai noi materiale si aparatura ultramoderna de ultima generatie. Totul pentru a practica o stomatologie atraumatica si predictibila. Inca de la prima consultatie incerc sa explic pacientului problemele pe care le are si cum a ajuns in aceasta situatie, apoi il ajut sa aleaga optiunea de tratament cea mai buna pentru problemele sale atat din punct de vedere functional cat si financiar.

Imi exercit profesia cu mult interes si seriozitate participand la diverse cursuri din domeniu la sfarsitul carora sustin examene pentru obtinerea competentelor postuniversitare .


Cuvinte din suflet de la pacientii nostri

CE SPUN PACIENTII NOSTRIN-am suferit absolut deloc si sunt incantata. Multumesc din inima domnului doctor Leustean si tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a ma face sa fiu sanatoasa.


GRIGORESCU N.Am recomandat si altor prieteni si colegi cu mare caldura. Domnul doctor Leustean Gabriel este un adevarat profesionist ,serios, cu cunostinte medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand aceasta clinica!


OVIDIU L.Lucreaza cu rabdare si profesionalism, impunand un mediu prietenos si apropiat de pacient. Aici am gasit increderea de care are nevoie orice pacient …


IULIAN D.


Dr. Alexandroaie

CV PROFESIONAL

  • Cursuri
  • Experienta Profesionala
  • Cursuri

• Principii si tehnici in obturatia endodontica, Bucuresti
• Excelenta in Estetica dentara: o adordare minim-invaziva si interdisciplinara , Bucuresti, Romania
• Dental View – Conferinta de imagistica 3D – noi tehnici de diagnostic , Bucuresti
• Congres International de Estetica Dentara, Bucuresti
• Curs Estetica, simplitate si calitate in stomatologie, Bucuresti
• Curs Teorie si Hands-on : Tehnici de SUTURI si LAMBOURI in cavitatea orala;
• Al VIII-lea Congres International al Societatii Romane de Reabilitare Orala, cu tema “Teorie versus practica in Reabilitarea generala si orala. Directii de orientare profesionala”;

Dr. Alexandroaie Silviu…

  • Endodontic Master Series 2017 Bucuresti;
  • Retratament endodontic nechirurgical ;
  • Bazele succesului tratamentului endodontic;
  • Provocari si solutii complexe in reabiltarea orala;
  • Concepte moderne de diagnostic si tratament in boala parodontala;
  • Posibilitati actuale in restaurearea morfo-functionala estetica a structurilor dento-parodontale;
VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!