Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 550

Medic Dentist specializat in Stomatologie Digitala / Rezident Pedodontie

DR GEOROCEANU ANDREEA

“Pentru mine stomatologia inseamna mai mult decat un loc de munca in care activez, inseamna domeniul in care investesc toata pasiunea, constiinciozitatea si dedicarea. “Programeaza o Consultatie la Dr. Georoceanu Andreea

PROGRAM DE LUCRU
Contacteaza-o pe Dr. Georoceanu Andreea

INFORMATII CONTACT


+40723166180

office@beautydentexpert.ro

Programeaza o consultatie

Pentru mine stomatologia inseamna mai mult decat un loc de munca in care activez, inseamna domeniul in care investesc toata pasiunea, constiinciozitatea si dedicarea. 

Stomatologia zilelor noastre este strans legata de tehnologie, arta, dar si de psihologie, iar acest lucru ma face sa fiu intr-o continuua invatare si cautare de solutii noi, rapide, fara durere si cat mai aproape de perfect.

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, in anul 2020, iar in prezent sunt medic rezident in cadrul Clinicii de Pedodontie a Facultatii de Medicina Dentara Bucuresti. Am ales stomatologia pediatrica din grija pe care o port pentru copii, deoarece ei au nevoie de toata intelegerea si dedicarea medicului. Consider că succesul unui tratament dentar pornește în primul rând de la o bună comunicare, mai ales in cazul pacienților de vârstă mică.

Modul in care un copil  invata sa isi ingrijeasca dintii de mic si in care intelege necesitatea tratamentelor stomatologice, va duce la formarea unui adult responsabil si preocupat de importanta sanatatatii orale.

Din anul 2021 am devenit membru al Colegiului National al Medicilor Dentisti din Romania si al Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice.

Intr-o lume in care socializarea si activitatile zilnice se desfasoara mai mult in online decat in offline, este foarte important ca si in medicina sa fim cat mai actualizati in ceea ce priveste tehnologia, nu doar pentru a ne usura munca ci mai ales pentru siguranta pacietilor, interventiile devenind mai usoare, mai rapide si mai putin dureroase, datorita ultimelor tehnologii. Tocmai de aceea sunt intr-o continuua dezvoltare profesionala prin cursurile pe care le-am parcurs si la care voi participa in viitor.


Cuvinte din suflet de la pacientii nostri

CE SPUN PACIENTII NOSTRIN-am suferit absolut deloc si sunt incantata. Multumesc din inima domnului doctor Leustean si tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a ma face sa fiu sanatoasa.


GRIGORESCU N.Am recomandat si altor prieteni si colegi cu mare caldura. Domnul doctor Leustean Gabriel este un adevarat profesionist ,serios, cu cunostinte medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand aceasta clinica!


OVIDIU L.Lucreaza cu rabdare si profesionalism, impunand un mediu prietenos si apropiat de pacient. Aici am gasit increderea de care are nevoie orice pacient …


IULIAN D.


Dr. Georoceanu

CV PROFESIONAL

 • Cursuri
 • Experienta Profesionala
 • Cursuri
 • MIH (Sindromul de hipomineralizare molar incisiv) – De la A la Z, februarie 2021
 • Congresul UPDATE 2021 – Latest News in Dentistry, februarie 2021, Bucuresti
 • Workshop “Notiuni practice de baza de chirurgie muco-gingivala”, Timisoara 2019
 • International Congress of Dental Medicine for Students and Young Doctors “DenTim”, aprilie 2019, Timisoara
 • Workshop de Implantologie organizat de Bredent, 2018
 • Workshop “Utilizarea tehnicii “Stamp” in restaurarea directa a leziunilor carioase situate pe dintii laterali” 2017, Iasi
 • The 13th Edition of the International Congress of Dental Medicine for Students and Young Doctors STOMis 2017, Iasi 

Dr. Georoceanu Andreea…

 • The 17th edition of the International Congress for Students and Young Doctors “stuDENT”, 15-18 martie 2017, Bucharest
 • The 16th edition of the International Congress for Students and Young Doctors “stuDENT”, 16-19 martie 2017, Bucharest
 • DENTAL MANAGEMENT SUMMER UNIVERSITY.  Univeristatea de vara- Managementul Cabinetului Dentar. Dezvoltare Strategica Inovativa. Stimularea transferului rezultatelor cercetarii stiintifice nationale si international in practica de medicina dentara, 11-14 iulie 2016, Cluj-Napoca.
VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!