Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 550

Medic Dentist Implantolog specializat in Protetica Dentara

DR PANAITE ANDREEA

Dr. Panaite Andreea este specializata atat in implantologie dentara cat si in protetica dentara, oferind pacientilor care trec pragul clinicii, cel mai frumos zambet posibil, obtinut cu ultimele tehnologii existente in domeniul stomatologiei.Programeaza o Consultatie la Dr. Panaite

PROGRAM DE LUCRU
Contacteaza-o pe Dr.Panaite

INFORMATII CONTACT


+40723166180

office@beautydentexpert.ro

Programeaza o consultatie

        Pentru mine bucuria de a schimba viata unei persoane prin crearea unui zambet frumos si sanatos este una dintre  recompensele ce nu pot fi masurate.   Si cand te gandesti ca avem atat  de multe lucruri pentru care merita sa zambim, ar fi pacat sa nu o facem din cauza unei danturi inestetice.Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Univestitati Grigore T.Popa Iasi anul 1999.Din copilarie am stiut ca vreau fiu medic, am muncit mult pentru acest lucru, iar satisfactiile si rezultatele pe care le am acum imi confirma ca acesta este drumul meu.       Interactiunea cu pacientii mei si gandul ca pot participa mai mult sau mai putin la imbunatatirea vietii lor ma motiveaza cel mai mult.

Am urmat multe cursuri de perfectionare in tara si strainatate pentru a fi la curent cu tot ce este nou in domeniul stomatologiei, astfel oferind pacientilor mei cele mai bune si moderne solutii de tratament fara durere . In cadrul clinicii Beauty Dent Expert am sansa de a-mi desfasura activitatea utilizand aparate stomatologice de ultima generatie: Scanner Medit Link, Laser Biolase, si cel mai modern Microscop Dentar .


Cuvinte din suflet de la pacientii nostri

CE SPUN PACIENTII NOSTRIN-am suferit absolut deloc si sunt incantata. Multumesc din inima domnului doctor Leustean si tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a ma face sa fiu sanatoasa.


GRIGORESCU N.Am recomandat si altor prieteni si colegi cu mare caldura. Domnul doctor Leustean Gabriel este un adevarat profesionist ,serios, cu cunostinte medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand aceasta clinica!


OVIDIU L.Lucreaza cu rabdare si profesionalism, impunand un mediu prietenos si apropiat de pacient. Aici am gasit increderea de care are nevoie orice pacient …


IULIAN D.


Dr Panaite

CV PROFESIONAL

  • Studii
  • Experienta Profesionala
  • Diplome si Certificari
  • Absolvent al Uiversitatii de Medicina si Farmacie

Dr.

  • Membru al Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania
  • Membru in Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice
VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!