Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 550

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/htdocs/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 109

Ce spun pacientii despre noi

IMPRESII / TESTIMONIALE

Dupa fiecare tratament rugam pacientii sa ne lase in scris impresiile lor. Este foarte important pentru noi sa stim cum putem sa devenim mai buni. Impresiile de mai jos sunt reale, insa, din motive GDPR sau la cererea explicita a pacientilor am fost nevoiti sa nu publicam numele intreg.

MEDICII NOSTRIPROGRAMARI ONLINE

Ce spun pacientii nostri

CUVINTE DIN INIMA


Un cabinet stomatologic cum putine sunt din punct de vedere al dotarii. Cu oameni foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional si foarte primitori. Totul este la standarde inalte si am sa recomand cu incredere si prietenilor si cunostintelor mele.  Va doresc numai succes pe plan profesional si inalte realizari!


ELENA B, BUCURESTI

Despre Beauty Dent Expert numai cuvinte de lauda! Profesionalism la cel mai inalt nivel (din toate punctele de vedere, pregatire profesionala, medici, Aparatura)! De cum intri, esti inconjurat de o atmosfera calda!! Multumesc echipei Beauty Dent Expert!!!


ELENA G, BUCURESTI

Sunt foarte multumita de serviciile clinicii (vin din Italia). Am sa o recomand si prietenilor mei. Ambient foarte curat si igienic. Personal foarte disponibil si cordial care respecta exigentele pacinetului.


IOANA G, ITALIA

Cuvinte din suflet

CE SPUN CLIENTII NOSTRIIntamplarea a facut sa ajung la acest cabinet, dar, mai ales la domnul doctor Leustean. Intamplarea a fost fericita. Am fost primita de catre personal cu multa, foarte multa amabilitate. Incepand tratamentul dentar am constatat, comparativ cu alte cabinete stomatologice, ca e cu totul deosebit modul de lucru. Domnul doctor Leustean mi-a prezentat intr-un mod foarte clar ce anume trebuie sa-mi trateze, cum si cand. Hotararea mea a fost definitiva. Toata schema de tratament aplicata de domnul doctor mi-a pastrat dantura. N-am suferit absolut deloc si sunt incantata. Multumesc din inima domnului doctor Leustean si tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a ma face sa fiu sanatoasa. Mii de multumiri si cele mai bune ganduri tuturor!!


GRIGORESCU N.Am aflat de clinica BeautyDentExpert de la un prieten si coleg care a facut o serie de tratamente si chiar investigatii chirurgicale si a fost foarte multumit. Si eu sunt foarte multumit deoarece am avut destul de multe probleme dentare si domnul doctor Leustean Gabriel a fost foarte amabil cu mine inca de la inceput stabilindu-mi o schema de tratament. A trebuit sa imi monteze niste coroane de Zirconiu si mi-a salvat alti dinti cu mare profesionalism. Aproape am terminat acum tratamentul, dar, doresc sa imi fac si un implant dentar la aceasta clinica. Am recomandat si altor prieteni si colegi cu mare caldura. Domnul doctor Leustean Gabriel este un adevarat profesionist ,serios, cu cunostinte medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand aceasta clinica!


OVIDIU L.L-am cunoscut pe domnul doctor Leustean Gabriel cu cateva saptamani inainte de casatorie, cand un tratament defectuos executat in alta clinica m-ar fi facut sa zambesc in fotografii fara incisivii de sus-21 si 11. Zambesc cand scriu acestea deoarece inainte sa-l cunosc pe dl. dr. stiam ca exista doar dinti si masele. Atunci am intrat in clinica asteptandu-ma sa gasesc oameni reci si distanti, un mediu dificil de ,,digerat’’ si neprietenos si bineinteles sa astept tratamentul mult peste ora programata. M-am inselat si de atunci echipa BeautyDentExpert imi demonstreaza acest lucru de fiecare data. Lucreaza cu rabdare si profesionalism, impunand un mediu prietenos si apropiat de pacient. Aici am gasit increderea de care are nevoie orice pacient atunci cand merge sa fie ,,chinuit’’. Apreciez desemenea randarea dlui.dr. Leustean Gabriel din punctul de vedere al unui pacient care constant incearca sa faca legatura intre unele procedee stomatologice si meseria sa, prin intrebari tehnice si la obiect. Multumesc echipei BeautyDentExpert!


IULIAN D.


Cea mai buna recomandare

ESTE UN CUVANT BUN


Vin la Beauty Dent Expert inca din anul 2004 si sunt foarte multumita de serviciile si de personalul acestei clinic. Intr-un cuvant : “Profesionisti”!


MIHAELA S, BUCURESTI


Ma bucur ca am ajuns sa ma tratez la aceasta clinica, unde calitatea actului medical este pe primul loc.


OCTAVIAN L, BUCURESTI


Sunt pacienta la Beauty Dent Expert de 5 ani. Super conditii, perturi ok, fara durere, super servicii! Niciodata nu am intrat peste ora programata. Sunt foarte multumita! Am recomandat clinica la toti prietenii si toate rudele mele!


ADRIANA MONICA P, BUCURESTI


Sunt foarte multumita de serviciile pe care le oferiti, promptitudinea cu care se lucreaza si materialele pe care le folositi. Multumesc echipei BeautyDentExpert!


ALICE G, BUCURESTI


Pacientii nostri

NE RECOMANDA MAI DEPARTE


Am fost foarte multumit de serviciile personalului din aceasta clinica; personalul este foarte  bine pregatit profesional si stie sa-si atraga si in acelasi timp sa-si incurajeze clientii. Am recomandat clinica aceasta si altor prieteni si cunoscuti.


MARINESCU H, BUCURESTI

VINO SA NE CUNOSTI

Suna acum si programeaza-te!

Devino pacientul nostru si vei beneficia de toate avantajele pe care le oferim. Vei beneficia atat de programari preferentiale cat si de experienta celor mai buni medici si a celor mai moderne tehnologii existente in stomatologie.


TELEFON MOBIL 24/7

Telefon
+40723166180TELEFON FIX

In timpul programului
+0216344071Urmareste realizarile noastre

Devizul nostru

Suntem “Artistii Zambetului tau”!